ForumHow to Guides

How To Resolve Xenforo Friendly Urls Not Working Issue

In this tutorial, we are going to discuss how to resolve the xenforo friendly URLs not working issue, Before that, we are talking about what benefit of xenforo software is and why it is different than other available forums software.

What is Xenforo Forum : 

Xenforo is a paid premium forum script, They are provide many security and usability features compare to other forum script.

  • Social Engagement
  • Recent Activity Stream
  • Alerts
  • Easy Styling
  • Great Add-ons
  • SEO Built-in

So if you are facing xenforo friendly urls issue in your website then Please follow the below step , it might be help you to overcome from this problem.

Xenforo Friendly Urls

Open .htaccess file , you will get below code. So here are the steps that you need to perform whenever Xenforo Friendly Urls  not working.

How To Resolve Xenforo Friendly Urls Issue:

#    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you

#    cannot attach files, remove the “#” from the lines below.

#<IfModule mod_security.c>

#    SecFilterEngine Off

#    SecFilterScanPOST Off

#</IfModule>

ErrorDocument 401 default

ErrorDocument 403 default

ErrorDocument 404 default

ErrorDocument 500 default

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On
#    If you are having problems with the rewrite rules, remove the “#” from the

#    line that begins “RewriteBase” below. You will also have to change the path

#    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.

# RewriteBase /Xenforo

#    This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.

#RewriteRule .* – [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ – [NC,L]

RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon.ico|crossdomain.xml|robots.txt) – [NC,L]

RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]

</IfModule>

You have just to replace code, and everything will be work correctly.

comment the below line:

# RewriteBase /Xenforo (Remove # from the line and change /Your Directory name like forum )

Save the file. Then you will find that this patch is working fine for your system.

Hope this article will help you, Let me know if you are still facing the same kind of issues.

How To Resolve Xenforo Friendly Urls Not Working Issue was last modified: November 12th, 2017 by Karan Sharma
Join StackBuddy Newsletter

Join StackBuddy Newsletter

Get latest updates about blogging, seo, affiliate marketing, make money online & other content right in your inbox.

You have Successfully Subscribed!

Tags

Karan Sharma

StackBuddy from Karan Sharma aims to help out bloggers & developer to become successful online. Stackbuddy is focus on several things like blogging tips, search engine optimization tips, make money online tips , SEO tips, job updates , programing tips and internet marketing tips for your online success.

Related Articles

2 thoughts on “How To Resolve Xenforo Friendly Urls Not Working Issue”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join The StackBuddy Club !

Join The StackBuddy Club !

Get latest updates about blogging, seo, affiliate marketing, make money online & other content right in your inbox.

You have Successfully Subscribed!

Close